За Studio BSD

Studio BSD е архитектурно ателие за екстериор и интериор. Целта ни е създаването на качествен продукт, отговарящ на обективните изисквания на средата и съобразен със субективните критерии на клиента. Стремежът ни е намирането на уникално решение за всяка задача , посредством създаването на хармонични пространства, които вдъхнодяват.

В Studio BSD изграждаме доверие между нас и нашите клиенти, защото вярваме, че само така Вие ще ни направите част от реализирането на вашите мечти и идеи.

Свържете се с нас

За да ни изпратите запитване, моля попълнете формата

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *

Студио BSD e основано през 2015 година от екип с над 15 години практика в проектирането и строителната индустрия. Ние държим на висок стандарт при дизайна и изпълнението на всеки наш обект, така че клиентите ни да са доволни и да препоръчват нашата работа.

MATERIAL SAMPLE

Наблягаме на работата с естествени материали и изпитани от времето технологии, които дават гарантиран резултат и дълготрайно качество на изключително ниво. В баланса между материалите, с които работим се стараем да намерим връзката с природата, по най-естествения за човек начин

Нашите проекти

В проектите ни можете да намерите изражение на нашите ценности – високо качество на изпълнение, уют и естествени материали. Технологиите които използваме кореспондират със светлината, хармонията и връзката с природата

dnevna_1

Интериор

Архитектура

Свържете се с нас

За да ни изпратите запитване, моля попълнете формата

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *